сумніваєтесь у виборі?

Залиште свій номер і ми знайдемо скло протягом 30 хвилин

+380

Новини

Походження бренду ”Mercedes”



22 березня 1899 року автомобіль Daimler Phoenix, зібраний в майстернях Daimler Motoren Gesellshaft, виграє гонку. За кермом- австрійський дипломат і бізнесмен, знавець та цінитель авто, заядлий гонщик Эміль Еллінек.

Будучи люблячим батьком, Эміль вмовляє творців дати їхньому автомобілю назву ”Mercedes”, що було ласкавим прізвиськом його 11-річної донечки.

 

В 90-ті роки 19 століття, інженер та винахідник  Вільгельм Майбах і його приятель Готліб Даймлер захоплені ідеєю створення швидкісних авто. Натхненні Эмілем Элінеком вони створюють все більш потужні автомобілі, іменовані Mercedes.

 

Надалі, об`єднавшись з компанією Карла Бенца, автопромислове підприємство DMG, торгова марка і випущені нею автомобілі, отримують назву Mercedes-Benz, стабільно зв`язуючи звучне ім`я Mercedes з маркою автомобілів.

 

На сьогодні, модельний ряд концерну Mercedes-Benz, нараховує  більше сорока зразків високоякісних автомобілів. Mercedes-Benz -  це хетчбеки А-класу, і G-Wagen, та спортивні купе і седани S-класу. Практично на будь-яку модель Mercedes-Benz, в компанії «GlassFIX» найдеться підходяще для Вас скло, яке можливо не тільки у нас придбати, але й встановити у нашому сервісному центрі.

Ювілей першого продажу в США автомобіля власного виробництва

Стаття про початок торгівлі автомобілями в США

Нове скло для Daewoo Nexia по доступній ціні

Вигідні нові надходження автоскла для власників Nexia

Кращі моделі вживаних автомобілів за версією авторитетного автожурналу Consumer Reports

Рейтинг вживаних автомобилів за версією автожурналу

Легендарна марка Renault

Знижки на автоскло для автомобілів Renault до -10% з приводу дня народження марки